Yksilöllinen ja asiantunteva tilitoimisto Helsingissä

Tilitoimisto

Yksilöllinen ja asiantunteva tilitoimisto Helsingissä

Tilitoimisto Ac Laurens Oy tarjoaa asiakkailleen räätälöityä ja tarkkaa palvelua Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Palvelumme lähtökohtana on asiakkaiden kohtelu yksilöllisesti, joka mahdollistaa juuri oikeanlaisen palvelupaketin laatimisen ja toteuttamisen. Asiakkaamme voi olla varma, että hänen tarpeensa tunnetaan. Pyrimme pitkiin ja toimiviin asiakassuhteisiin, jotka hyödyttävät molempia osapuolia

Tilitoimistopalvelut

Laskujen maksu ja laskutuspalvelu ovat yrityksen toiminnan jatkumisen keskeisiä kulmakiviä. Toimiva laskutuspalvelu varmistaa rahankierron toiminnan yrityksessä. Huolehdimme puolestasi laskun lähettämisestä, maksuvalvonnasta ja tarvittaessa perinnästä yhteistyökumppaneidemme avulla. Laskutuspalvelut teemme joko postitse, sähköpostin pdf-liitteenä tai sähköisesti.


Tilitoimistopalveluihimme lukeutuvat kirjanpidon ja palkanlaskennan sekä palkkojen vuosi-ilmoitusten lisäksi:

  • Laskujen maksu
  • Laskutuspalvelu
  • Konsultoint

Veroasiainpalvelut

Veroasioiden hoitaminen voi usein olla runsaasti aikaa ja vaivaa vaativaa, jos ei ole alan asiantuntija. Yrittäjän kannattaa keskittyä ydinosaamiseensa ja jättää veroasiat meidän huoleksemme. Veroilmoitukset ja kausiveroilmoitukset teemme vankalla rutiinilla ja tietotaidolla asiakkaan tarpeiden mukaan. Veroasiainpalveluihimme kuuluvat:

  • Veroilmoitukset
  • Kausiveroilmoitukset
    (alv/tas)

Yrityshallintopalvelut

Yrityshallintoon liittyvät asiat ovat olennaisia yrityksen toiminnan kannalta. Epäröinti ja virheet yrityshallintoon liittyvissä kysymyksissä haittaa merkittävästi yrityksen toimintaa. Yritysmuodon muutos tulee yleensä kysymykseen yrityksen kasvaessa, jolloin yritysmuodon muutoksella haetaan esimerkiksi lisää osaamista ja pääomaa yritykseen. Yritysmuodon muutoksessa kannattaa hyödyntää asiantuntijaa, jotta muutos toteutuu halutulla tavalla lakien ja säädösten mukaisesti. Ac Laurens Oy:n yrityshallintopalveluita ovat:

  • Yritysten perustaminen
  • Yritysmuotojen muutokset
  • Hallinnollisten asiakirjojen laadinta
Ota yhteyttä!