Sujuvaa palkanlaskentaa
Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Luotettavat palkanlaskentapalvelut Helsingissä

Sujuvaa palkanlaskentaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme laadukasta ja sujuvaa palkanlaskentaa pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä muille yhteisöille. Palkanlaskennan lisäksi teemme palkkojen vuosi-ilmoituksia. Tilitoimisto Ac Laurens tarjoaa aina ajallaan tapahtuvaa virheetöntä palkanlaskentaa asiakkailleen.


Toimiva palkanlaskenta


Palkanlaskennan on toimittava moitteettomasti ja sujuvasti kaikissa tilanteissa. Laskennassa täytyy ottaa esimerkiksi huomioon erilaiset palkkalajit, sopimukset ja säädökset. Asiakkaan on kannattavaa jättää palkanlaskenta Ac Laurensin tehtäväksi, koska tällöin se on ammattilaisten käsissä, jolloin virheiden ja viivästysten mahdollisuus pienenee minimiin. Palkanlaskenta on myös tekijäriippumatonta, jonka vuoksi lomat ja sairastumiset eivät viivästytä sitä. 


Palkan vuosi-ilmoitus

Palkkailmoitukset verohallinnolle teemme sähköisesti. Palkkailmoitus täytyy tehdä maksuvuotta seuraavan vuoden tammikuun loppuun mennessä. Palkkailmoitusten laatiminen käy meiltä kustannustehokkaasti ja nopeasti. Käytäaikasi ydinosaamiseesi ja jätä palkan vuosi-ilmoitus asiantuntijan tehtäväksi.

Ota yhteyttä!